Over Ons

& wat wij voor u kunnen betekenen

Wij staan voor u klaar!

O

f u nu op zoek bent naar een mooie betrouwbare occasion, of onze expertise wilt inzetten voor de import/ export van uw voertuig. Bij Autobedrijf Heide staan wij voor u klaar.

Wij denken graag met u mee, op zoek naar een passende oplossing. Heeft u dus vragen schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij zijn als zelfstandige dealer niet uit op het verkopen van bepaalde merken of producten, bij ons krijgt u altijd eerlijk en betrouwbaar advies. Wij zijn een klein bedrijf waar persoonlijk contact en eerlijke prijzen centraal staan, om u als klant zo goed mogelijk te helpen.

Kortom, Autobedrijf Heide is het adres voor uw betrouwbare occasions en meer!

Wij helpen u graag met:

  • Wij verkopen u graag een betrouwbare occasion
  • Het verkopen van uw auto
  • Het importeren van een auto, geregeld van a tot z
  • Het exporteren van uw auto

Services van Autobedrijf Heide

Inkoop

U wilt een auto verkopen of inruilen bij ons? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een goed voorstel.

Verkoop

Wij verkopen enkel zeer betrouwbare occasions. Wij controleren deze auto’s handmatig op eventuele gebreken. Zo bent u zeker van een betrouwbare auto. Bekijk direct onze voorraad.

Import

Wij maken het importeren van auto’s gemakkelijk. Wij kunnen alles voor u verzorgen, zodat de auto na leveren direct voor u klaar staat.

Export

Vele auto’s zijn in Nederland niet populair of kwijt te raken. Daarom kan exporteren een goede stap zijn. Neem contact op om dit met ons te bespreken.

Direct Contact

Kunnen wij u helpen met een van onze diensten? Zoek dan vrijblijvend contact met ons, wij bekijken uw vraag en helpen u graag!

Terug naar boven